2013/08/20

Valmisteluja vauvaa varten


Vauvan unisoppi on nyt laitettu valmiiksi. Näissä samoissa petivaatteissa myös minä olen aikoinani nukkunut. Samaisessa pinnasängyssä nukkui myös kuopus aikoinaan. Ihanaa nostalgiaa; reunasuojuksen ja muut petivaatteet on siis minun oma äitini ommellut silloin joskus. Vauva sai myös sänkyyn kaverikseen BabyShower lahjana saamani oranssin Ainu-pupun sekä soittorasin ja minun kirpparilta ostamani keltaisen Ainu-pupun; pesussa on vielä violetti valkopallollinen Ainu-pupu, jonka taidan ottaa laitoikselle mukaan.
Tässä sitten on Hippusen kotiutumisvaatteet jos en ehdi tehdä itse toista lakkia. Toivottavasti ovat oikeankokoisia; täytyy varmaan vielä yks kokoa suurempi body ottaa että varmasti mahtuupi päälle. Tumput ompelin tuossa yks päivä pikasurautuksena ja niistä pitäis vielä kääntöaukko ommella kii resoreista. Ajatuksena ois viel ommella parit tumput lisää uudella ohjeella ja kattoo miten on helpoin/nopein tapa ommella. Kaikki vaatteet taitaa olla muuten löytöjä kirpputorilta, kierrätyksestä ja saatuja. Ainoastaan pohjimmaisena oleva aaltoviltti on ostettu -70% hintaan Lindexiltä. 

Ensi kerralla otan kuvan sitten vaipanvaihtopisteestä, joka sijaitsee meillä pesukoneen päällä kodinhoitohuoneessa. 

Kiinnostaisko teitä kuulla kirpputoriostoksista/löydöistä. Jos silloin tällöin postaisin jotain pientä. Muutama kuva on talletettu puhelimeen, mutta hinnat ei tietty sit enään oo muistissa. 


2 kommenttia:

  1. kirpparijutut kiinnostaa... kivan näköinen unisoppi vauvalle, pitäis itselläki vissiin jo katsoa vähän kotiutumisvaatteita valmiiksi :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt vauvan kelpaa :) Kirpparijutut kiinnostaa ja vinkkaukset eri kirppareista :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat inspiraation lähde.