2013/09/09

Rv39+4Tää masu on jo ihan valtava. Ympärysmitta jo 119cm tänään mitattuna. Sf mitta oli vaan kasvanut viime viikon neuvolakäynnille 33.5cm rv 38+6. Tiedä mitä tuo sf-mitta nyt antaa kun keskiviikkona seuraava neuvolakäynti olis. Mutta on jotain edistystä tapahtunut kun masu on laskeutunut tuosta viimepostauksen kuvasta ihan silmin nähtävästi; tää on yks kaljamasu nyt. Kävely oli kyl yks suoritus kun käytiin kaupassa lasten kanssa kävellen; matkaan meni aikaa 45minuuttia ja matkaa on 1.1km suuntaansa. 

Tälle iltaa ois saunomista tiedossa koko poppoon kanssa kun mies sai saunaamme lauteet rakennettua perjantaina valmiiksi. Jo on kahteen kertaan miehen kanssa sauna testattu ja nyt pääsee pojatkin mukaan. 

Verenpaineet oli nousseet kotimittauksella molemmat kymmeneksellä noin suurinpiirtein. Ennen 110/58 ja nyt tänään mittasin niin 130/76. Toinen mikä nousee ihan hirveetä kyytiä on paino; nyt alle viikossa tullut yli kilo. Pientä turvotusta varmasti kun eihän se nyt muuten voi noin kauheesti nousta hetkessä. Toivottavasti alkaa olla loppusuoralla ettei tarvii enään uusille kymmenille mennä painon kanssa. Mun rakas sisko kävi pitkästä aikaa kylässä ja nappas musta muutaman masukuvatuksen; tuossa ylhäällä ne on kollaasimuodossa nähtävillä. Rakastuin tuohon keskimmäiseen kuvaan; täytyy varmaan teettää siitä itelle isompi kuva johonkin talteen. 
Kiitos siskoseni!  


Oisko teillä lukijoilla veikkauksia vauvan syntymäpäivästä? 

2 kommenttia:

  1. viikon menee yli ja ollaan yhtäaikaa osastolla :) t. aika lähellä asuva :)

    VastaaPoista
  2. Apuva, enhän mää jaksa odottaa et viikon menis yliajalle. :) Vaan eihän tässä auta ku malttaa odottaa.

    VastaaPoista

Kommentit ovat inspiraation lähde.