2015/11/14

Rauhallinen hetki

Meillä ei juuri rauhallisia hetkiä ole jollei tyttö ole nukkumassa. Ainut konsti saada tyttö rauhoittumaan hetkeksi aloilleen; on laittaa pyörimään Masha ja karhu Netflixistä. Tällä kertaa myös minä istahdin sohvalle ja tyttö istahti jalkojen väliin syömään sipsikipon jämät. Täytyyhän sitä joskus vähän herkutellakkin: eikö totta. 


Tyttö nukkuu yönsä vielä pinnasängyssä meidän vanhempien huoneessa. Pian olisi tarkoitus siirtää omaan huoneeseen isojen tyttöjem sänkyym. Pinnasänky ei sinänsä helpota mitään koska sieltä on osattu kiivetä jo vuosikkaasta asti pois. Uudessa huoneessa täytyisi vain ensin saada tehtyä suursiivous kun sinne on kertynyt kaikenlaista rompetta. 

Nukkumaan meno on nykyään aikamoista höpsötystä varsinkin jos äiti on kotona. Isän kanssa kaksin menee kuulemma paljon helpommin unille. Illallakin jos herätessään huomaa äidin tulleen töistä niin ei nukahda uudestaan millään ellei äidin viereen pääse. Nukahtaa 20-21 välillä ja herää aamulla pääsääntöisesti 7.30. Päiväunia nukkuu vaihtelevasti 1-3 tuntia, yleensä tunteroisen. 

Millainen unen tarve teidän 2vuotiailla on? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat inspiraation lähde.