2013/07/27

Kolmosia kasassa kaksin kappaleinKiitos kuvasta kuuluu ystävälleni. 

 Kasassa siis raskausviikkoja  33 Kuvaa sivusta ja edesta

Tässä tuoreimmat otokset masusta, täytyisi varmaan ens kerralla ottaa takaakin päin kuva että kuinkas se sieltä näkyykään että odotan. 


Rv32+4 käväsin neuvolassa

Painonmuuto +1467g/vko (+778g)   
Paineet 114/56 (114/60) 
Pissa puhdas 
Sf 27 (24)
Tarjonta poikittain (poikittain)
Syke +150 (+150-156)
Liikkeet ++  (++)

Sairasloma jatkuu nyt sitten äippäloman alkuun asti; johtuen suppareista ja siitä että supistukset ovat jo jotain saaneet aikaan. Kohdunsuu on pehmee ja 1cm auki, mutta kanavaa edelleen se 3cm jäljellä. Kyselin tuosta sf-mitasta kun se menee siellä alakäyrällä; sanoi sitten että ei olis huolissaan kun se on tasaisesti mennyt sitä omaa käyräänsä. Sitten täytyy huolestua jos se yhtäkkiä pomppaa ylöspäin tai laskee hurjasti. Sanoi myös että voi johtua mitta siittä että kohtu ois nyt syvemmällä lantiossa kuin aiemmissa raskauksissa; johtuen siis raskauksien määrästä joka ois löysyttänyt kohdun kannattimia; vai mitäs se nyt selitti. 

Hassua miten vauva majailee tuolla poikittain kun molemmat pojat on tässä vaiheessa raskautta jo pitkään majailleet raivotarjonnassa. Noh saa nähdä kääntyykö tää ollenkaan. Toivottavasti. Täytyy ens kerralla alkaa avautua näistä asioista mitkä ahdistaa. Mulla toi painonnousu tuottaa nyt harmaita hiuksia; vaikka tiedän että ne lähtee kyllä ajan kanssa. Tai ainakin aiemmissa raskauksissa ne on lähteneet aika nopeasti poies. Mutta ku tunnen itteni jo ihan hirveeksi norsuksi. Tää kaikki paino tulee vielä kaikenlisäksi mun takapuoleen ja jalkoihin/reisiin nimenomaan. Näin se mieli muttuu raskauden edetessä ku viimeksi sanoin että on hyvä olo. 

Aika rientää niin kovaa vauhtia että täytyisi alkaa pesemään noita pikkuruisia vaatteita ja laittaa sairaalakassikin kasaan varmuuden vuoksi. Pienen kotiintulovaatteetkin voisi valita valmiiksi. 

1 kommentti:

  1. Sun maha on kyllä niin tasaisen kokoinen. Aivan ihana :) Pitäisi itsekin aktivoitua noiden kuvien kanssa, mutta muistan asian aina iltaisin jolloin on pimeä.
    Mäkin olen pikkuhiljaa alkanut miettiä kotiintulovaatteita ja sairaalakassia, mutta kun en osaa päättää. Haluan unisex vaatteet, kun ei tiedetä kumpi on tulossa, mutta toisaalta haluan, että mieskin osallistuu valintaan. Se on se vaikein operaatio :)
    Ei enää kauan, niin meillä on pienet tuhisijat mahan tälläpuolen<3

    VastaaPoista

Kommentit ovat inspiraation lähde.