2013/07/05

Viikot vierähtääPyöreät tasaviikot pyörähti rv 30 ja masun muoto on ku potkupallo. Ei oo aiemmissa raskauksissa tälläistä mahaa ollut nähtävillä ja olokin on ollut aiemmissa paljon turvonneempi. Nyt on olo oikeastaan ihan hyvä; mitä nyt pieniä kolotuksia ja supisteluita lukuunottamatta. Sairasloma jatkui kahdella viikolla maanantaisen neuvolalääkärin käskystä; saas nähdä jatkuuko se sitten vielä äippäloman alkuun asti. 

rv 29+4 neuvolalääkäri kuulumiset 
sf-mitta 24cm (alakäyrän tuntumassa mennään) 
paineet oli hyvät ja hemoglobiini myös 
painoa oli tullut nyt ~800g/vk joka tasoitti edellistä ~250g/vk 
Ekan neuvolakäynnin jälkeen painoa on nyt tullut 9.6kg johon olen oikeestaan aikas tyytyväinen, voishan tuo pysyä kurissa nyt loppuun asti. 
Vauva majaili masussa myttyrällä poikittain, mutta kuitenkin pääalaspäin osittain, sykkeet 130-136. 


Pojat on kovin innoissaan tulevasta pikkusisaruksesta; odottavat jo malttamattomana että milloin se vauva syntyy. Joka päivä painavat päänsä masulle ja "kuuntelevat" vauvaa; voiko olla suloisempaa näkyä. Tästä täytyykin ottaa kuva ensi kerralla ja laittaa tänne näytille. 

Hiukanhan tässä alkaa jännittää meneekö tämä raskaus yhtä pitkälle kuin aiemmat. Toisaalta kyllähän masusta ehkä malttais luopua hiukan ennen laskettua. Ainahan tätä mahaa ikävä tulee kun sen poies saa vaikka väliin siihen kyllästyy kun se tulee tielle. Jotenkin tässä jo odottaa että milloin saa sen pienen tuhisijan tuolta masusta syliin asti rakastettavaksi. 


Seuraavaa bloggausta valmistelemaan.. 

1 kommentti:

  1. Ihanan siro masu. Ei taida paljoa takaa päin hoksata että olet raskaana? :) Mulla oli juuri sellainen maha Charlotesta vaikka muuten se sitten olikin kokonsa puolesta aivan omaa luokkaansa. Eipä siinä käyrät edes neuvolan tädin tietokoneen ruudulle mahtuneet :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat inspiraation lähde.