2013/11/24

2KK HYMYILEVÄ NEITI ja haalarihousut

Nämä housut siis kuvassa neidillä päällä. Tässä vielä keskeneräisenä, mutta sainhan ne vihdoin valmiiksi ja tuttavan luona nepparitkin laitettua. Täällä näistä lisää. 

Neitillä tuli jo 2kk ikää täyteen, mihin ihmeeseen aika juoksee. Tänään käytiin neuvolassa ja neidin uudet mitat 4565g 55.8cm, saatiin myös Rota-rokote.

Neiti on kova hymyilemään ja jutteleekin jo jonkun verran jos seuraa pitää. Vielä ei kovin kauaa viihdy puuhamatolla, mutta hetkittäin sohvalla katsellen lampun muotoja, tarkkaillen ympäristöä ja seurustellen. Neiti on ottanut tavakseen joka ilta huutaa/itkeä/karjua klo19-21 välillä satunnaisia aikoja, yleensä ajoittuu lähelle kahdeksaa kun aloittaa. Syytä ei itkuille ole, joten luulen että on jotain koliikin tapaista.

Yöt meillä menee hyvin, ainakin tällä hetkellä. Yleensä neiti nukahtaa illalla 21-22, syö 03-06 ja herää aamulla syömään taas 07-09 ja yleensä myös tässä vaiheessa laittaa nukkumaan joko suoraan syönnistä tai vaipanvaihdon jälkeen. Toivottavasti jatkaa näitä öitä vastedeskin eikä huonone.

Pojat on ottaneet pikkusiskon todella hyvin vastaan. Neiti saa osakseen pusuja ja haleja joka päivä ja pojatkin isältä tullessaan kysyvät aika pian että missä vauva on. Mun ihanat rakkaat pitää huolta pienemmistään.


Ristiäiset on vietetty ja neiti oli koko päivän yllättävän nätisti, toki kun vieraat lähti ja kello tuli kahdeksan alkoi jokailtainen itku/huutotuokio. Voisin lisäillä muutaman kuvan ristiäisistä kunhan saan kuvat kuvaajilta.Kuvissa neidillä päällä TUTTA body ja äidin rakkaudella ompelemat velour potkuhousut 

1 kommentti:

Kommentit ovat inspiraation lähde.