2013/12/01

Joulukuun 1. ( SaVaWay Mussukat 22.11.)
Meidän pieni tonttutyttönen odottaa joulua äidin tekemissä vaatteissa. 
 Osallistuin SaVaWayhin pari viikkoa sitten ja perjantai-iltana oli kaksi tuntia aikaa leikellä ja ommella Mussukoilta tulleesta pitsisydämestä jotain pikkujouluista. Tilasin siis Mussukoilta ylläripaketin ja tätä kangasta sieltä putkahti; siitä riitti juuri sopivasti neidille joulumekkoon ja tonttulakkiin. Ylijääneistä tilkuista tuli yhdelle nukelle tonttulakki jonka lapset jo piilottivat, sekä pari sydäntä odottaa vielä ompelua.

Kaavana 56cm singoalla tunika johon piirsin itse omin kätösin pitkäthiat sekä hiukan pidensin helmasta. Olen kyllä tähän aikasta tyytyväinen, mitä nyt oisin halunnut jonkin pienen merkin sivusaumaan, mutta unohdin. Tonttulakki toista lakkia apuna käyttäen leikottu ja sinne muistin ujuttaa pienen pätkän pitsiä saumaan. Kulkusta ei ollut ompeluhetkellä, nyt niitä löytyy joten taidan sellaisen lakin päähän vielä ommella.

Vaatteet: äidin tekemä mekko ja tonttulakki 56-62cm , sukkahousut H&M 


Salainen joulukalenterivaihto 2013 

 


Osallistuin yhden ompeluryhmän järjestämään joulukalenterivaihtoon. Salainen ystävä toimitti perjantaina terassille mahtavan kokoisen joulukalenterin, jonka ekasta luukusta paljastui tänään ihana neulatyyny ja neuloja. Itselläni oli jo samaantyyliin tehty neulatyyny, jonka sitten annoin tänään äidilleni. 

1 kommentti:

  1. Ihanat vaatteet söpöllä tonttutytöllä <3 huippu toi neulatyyny =)

    VastaaPoista

Kommentit ovat inspiraation lähde.