2013/12/08

Joulukuun 6. 7. ja 8.


6. luukusta paljastui  ommeltavia neppareita ja joulu cookies resepti jota piti heti kokeilla illalla. Paketissa roikkui myös tuollainen tonttu-ukko koriste.  7. päivän luukusta löytyi nappeja ja kaksi namua 8. luukusta paljastui kaksi dumlea jotka ei ehtineet kuvaan ja lisäksi nämä ihanat kukkapannat saivat suuren hymyn huulilleni. Nyt on neidillä ihanat pannat joita pitää päässä juhlapäivinä. 


Lasten kalenterissa oli lappu jossa kerrottiin menosta joulutorille, sitten löytyi legoja (legocity joulukalenterin tyhjäsin ja laitoin omaan kalenteriin aina molemmille omat pussukat koottavaksi) ja lakritsapatukat. Tänään paljastui mikkihiiritarroja molemmille. Tänään meillä juhlittiin keskimmäisen 5vuotis synttäreitä; kylläkin pari viikkoa etuajassa. Mutta ajateltiin et ei kahden viikon päästä enään kukaan ehdi tulla kylään niin joulunalla. Melkein kaikki tarjottavat teki kauppansa ja meni parempiin suihin. Onneksi jotain kuitenkin jäi kun pari perhettä tulee käymään alkuviikosta. Onnea on oma perhe! Siskoni teki tyttökaverinsa kanssa meille hienon AngryBirds possukakun; oli muuten todella herkullinen. Äitini taas oli leiponut (tilauksesta)  ruusunmarjavadelma hyydykekakun sekä pullapitkon toi myös kun oli leiponut. Itse leivoin aiemmim viikolla Joulucookieseja ja niitä laitettiin sitten myös tarjolle.  
 Lisäksi tarjolla oli sipsejä, prinsessa keksejä, angry karkkeja ja popcorneja noissa AngryBirds paperikasseissa (jotka askarreltiin jo vuosi sitten, mutta synttärit oli pettymys kun ketään ei tullut paikalle). 


Perheen naiset juhlatunnelmissa. 

Sankari itse, komea eikö vain :)


1 kommentti:

Kommentit ovat inspiraation lähde.