2013/06/24

Haaveita ja toiveitaJokaisen raskauden aikana olen haaveillut tälläisistä BabyShower kutsuista. Olisi ihana kun voisi ystävien/tuttavien kanssa juhlia uutta tulokasta ja jutella vauva-asioista. Onko teillä lukijoilla kokemusta BabyShowereista? 


Toivon myös todella että vauvan synnyttyä saisin kestovaippailun onnistumaan. Kestoja on tullut hankittua jo aikamoinen kasa odottamaan. Vielä pitäisi jostain saada niitä pieniä imsevimsen sisävaippoja joita on joskus äitiyspakkauksessa jaettu, en tiedä missä omani ovat. Olen kuitenkin ajatellut etten ota liikaa stressiä tästä, vaan jos joku sattuu lahjaksi tuomaan pieniä vaippoja niin kyllä ne poies käytetään kestojen rinnalla. 


Yksi haaveni on ollut saada vauvalle ihan uudet vaunut ja se on nyt toteutettu. Ostin vauvaa odottamaan mustat Emmaljungan Duo Kombi yhdistelmät DuoS rungolla jossa on kääntyvät etupyörät. Vaunut on  malttamattomana kasattu olohuoneeseen odottamaan käyttäjäänsä, nyt saan niitä ihailla päivittäin kun kotona liikun paikasta toiseen. 
Internetistä on löytynyt paljon kivoja vauvajuttuja pitkin raskautta. Tässä niistä jotain kuvina:  Onni ja Ilona katselukortteja, jotka on mielestäni aivan ihastuttavia ja varmasti vauvan ja pienen lapsen mielestä kivoja. 

Vautsi mikä ihana heijastin myös samaisesta paikasta kuin em. kortit. 


Ihanat tuttinauhat ja tutti Elodie Detailsilta. 
Melli EcoDesing vaatteet on aivan ihania, tässä on muutama mistä en osaa päättää mitä haluaisin, bodeissakin kun on molemmat värivaihtoehdot saatavilla.  


Paapiin Siili ja Myyry kangas on vienyt mun sydämen varsinkin tuossa turkoosissa ja kellertävässä sävyssä. Harmi kun PaapiiShop on just nyt kaatunut enkä pääse kangasta ostamaan.


Tarkoitus olisi myös ommella vauvalle jotain kivaa kun löytyy noita kankaitakin paljon mistä tehdä, ainut on tuo ompelutaito mikä hiukan hidastaa. Sattuukohan lukijoistani löytymään ketään ompelutaitoista, joka haluaisi ommella minun kankaista vauvalle jotain ihanaa. Ehkä vielä ennen vauvan syntymää ehdin jotain uniikkia saada aikaiseksi. Myös valmiit ja helpot kaavat vauvanvaatteisiin ovat tervetulleita.


Meinasin kysyä teiltä että joko arvaatte kumpaa sukupuolta meidän tulokas mahdollisesti on mutta tästä postauksesta sen taitaakin jo arvata :)

4 kommenttia:

 1. Mulle järjestettiin ylläri vauvakutsut :). Oli pientä ohjelmaa, herkkuja, lahjoja yms, ihana yllätys oli :)

  Meillä vaunuina Emmaljungan mondian duo combit. Runko eri kuin teillä. Olen ollut super tyytyväinen. Tyttö mahtui koppaan vielä vuoden ikäisenäkin (tosin on aika kirppu :P) Varmasti kätevät nuo kääntyvät etupyörät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännityksellä odotan talven lumikelejä ja loskaa että kuinka noilla sitten pääsee kulkemaan, mutta on noi eturenkaat aika isot kuitenkin joten luulisi pääsevän eteenpäin. :)

   Poista
 2. Aivan ihanat nuo teidän vaunut<3
  Mä oon ihaillut noita samoja kortteja jo esikoisen aikana ja nyt mietin pitäiskö tilata.
  Babyshowerit järjestin puoliksi itse esikoisen aikana. Annoin tulevalle kummitädille nimilistan tärkeimmistä naisista ja sitten vietettiin mukava ilta jutellen vauvajuttuja ja syöden. Nyt viimeisten parin vuoden aikana ollaan meidän joukkueen tyttöjen kanssa pidetty kaikille meidän uusille äideille ylläri kutsut. Saa nähdä saanko minäkin omani:) Toivottavasti, sillä babyshowereiden paras anti on ystävien kanssa rento hetki<3

  VastaaPoista
 3. Sitä mäkin noilta kutsuilta eniten kaipaisin; rentoa yhdessä oloa ystävien kanssa <3

  Ja kiitos vaunuihailuista; noi on kyllä kivat <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat inspiraation lähde.