2014/02/06

Neidin kehitystä

Mietin mistä kertoisin teille tällä kertaa. Päädyin kirjoittamaan neidistä jotain pientä muistoksi myös itselleni.

Neiti on kohta jo 5kk, aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin. Täällä tykätään pötkötellä puuhamatolla ja rapistella puuhamaton leluja, lemppari lelut ovat Lamaze merkkisiä. Lelut ottaa myös käteen ja vie niitä kovasti suuhunsa. Vielä ei käännytä masulleen, mutta kyljelleen käännytään ja paljosta se pyörähtäminen ei kyllä ole kiinni. Muoks. 8.2. masulleen kääntyminen tapahtui ja usean kerran ja sen jälkeen koko ajan ois kiva kääntyä. Masullaan viihtyy myös ja silloin usein pyöritään akselin ympäri tai peruutellaan. Lentoon ollaan myös lähdössä masullaa, eli jalat ja kädet ilmaan. Selällään ollessaankin neiti löytyy lattialta eriasennosta kuin sinne jäädessään. Sylissä vängätään heti istuma-asentoon ja mitenkään muuten siinä sylissä ei viihdytä. Neiti seuraa jo paljon katseellaan vieressä tapahtuvia juttuja. Joskus kun jättää lattialle köllimään, kuuluu huuto perään jos katoan näkyvistä.Neidillä on jo jonkinlaista rytmiä päivissä: aamulla herää 7-8 aikaan ja valvoo hetken, aika usein nukahtaa vaunuihin kun käydään vaunuttelemassa 9-10 välillä. Noiden unien pituus vaihtelee hurjasti, joskus vain 1h, joskus useampi. Sitten ottaa vielä myöhemmin päivällä ulkona vaunuissa toiset päikkärit jotka sitten usein kestää 2-4h. Illalla menee nukkumaan usein 8-9 aikaan. Yöllä vaihtelevasti herää 2-6 kertaan. Nyt kun on alettu soseita maisteleen ja kun määrä alkaa kasvaa niin yritän saada niillä hiukan rytmitettyä päiviä lisää.

Nyt on 3viikon aikana maisteltu bataattia, porkkanaa, päärynää, perunaa ja kesäkurpitsaa. Tänään meni jo kolme jääpalakuutiollista eli noin 3-4 teelusikallista bataattiaporkkanapäärynäsosetta ja maistiainen kesäkurpitsaa. Olen pakastanut jääpalakuutioina bataattia, porkkanaa, päärynää ja kesäkurpitsaa. Seuraavana ajattelin kokeilla jotain muuta hedelmää tehdä soseeksi.

Miten teillä on aloitettu soseet ja oletteko tehneet niitä itse? Hyviä ohjeita saapi heittää tännekkin päin. Taitaa olla jomman kumman poijan ottama kuva tämä. Kyllä vaan osaan taas olla edustavan näköisenä.


2 kommenttia:

Kommentit ovat inspiraation lähde.