2014/02/17

Rakkauspakkaus jo 5kk

Photo by Mika Saloranta

Tänään oli meillä neuvolassa 5kk käynti ja ihan hyviä uutisia sieltä saatiin. Hienosti A kasvaa ja kehittyy ja oli niin nauravaisella tuulella että. Päiväunet oli jääneet pieniksi torkuiksi ennen neuvolaa, mutta se ei menoa haitannut. Rokotuksetkin lopuksi laitettiin ja niitähän tietty piti hetki itkeä, kuten varmasti lähes kaikilla muillakin vauvoilla. Hiukan oli painokäyrä laskussa taas, mutta ei ihme kun A tykkää heilua ja liikkua niin kovasti että kyllähän sitä energiaa kuluu. Nytkin ähertää lattialla koko ajan pyllypystyssä ja yrittää päästä eteenpäin. Välillä kuuluu pientä kiljuntaa ja juttelua. Nyt sitten soseita saa antaa enemmän jos tyttö syö. Ajattelin ottaa kaurapuuron kokeiluun iltaisin niin jos se rauhoittais öitäkin hiukan. Rintamaito vielä kuitenkin pidetään pääosassa ravinnon suhteen. 


17.2. 5kk      (23.1. 4kk 6pv)
5770g              (5365g)
61.3cm              (59.6cm)
pipo 41cm           (ei mitattu)

 "Virkeä ja tiitterä tyttö. Hymyilee, ääntelee vastavuoroisesti. Kääntyy, pyörii navan ympäri. Kämmennoja, nostaa peppua ylös. Varaa alustaan jalkapohjat maassa. Pulauttelu vähentynyt. Iho hyvä. Kasvua tulee tasaisesti. Rm, kiinteitä jonkin verran aloitelleet. Tyytyväinen. Rokotteet laitettu." 



Kaikinpuolin mukava päivä kun käytiin pitkästä aikaa moikkaamassa ystävää jonka kanssa yhteydenpito hiipui parisen vuotta sitten. Nyt sovittiin et täytyy tavata taas useammin. A nostatti sielläkin ystäväni vauvakuumetta olemalla niin iloinen ja tyytyväinen vauveli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat inspiraation lähde.